V době konání Olympijského festivalu bude posílena městská hromadná doprava. Zdroj: DPmML
Děčín

Most – Olympijský festival u Jezera Most se blíží, těšíte se? A jak se k Jezeru Most nejlépe a nejpohodlněji dostanete? Využijte naší MHD a posílené spoje, a to přímo v Mostě, nebo i v Litvínov. Toto posílení dopravy bude probíhat od pátku 26. 7. 2024 do neděle 11. 8. 2024.

Chcete se vyhnout potížím s parkováním a zdlouhavému hledání, kde zaparkovat? Přijeďte do Litvínova, nebo do Mostu vlakem. Z obou nádraží budou jezdit k jezeru posílené spoje. 

Meziměstská tramvajová doprava z Litvínova do Mostu:

V nepracovní dny (soboty a neděle) bude mezi zastávkami Litvínov, Citadela a Most, Dopravní podnik zavedena nová tramvajová linka č. 44. Ta staví i na zastávce Litvínov, nádraží.

Linka bude v provozu přibližně od 8:30 do 19:30. Tato linka NEBUDE zastavovat na zastávkách mezi zastávkami Litvínov, nádraží a Most, Souš.

Na lince č. 44 platí tarif a smluvní přepravní podmínky dopravce!

Když přijede vlakem do Mostu, stačí nasednou na autobusové linky č. 16, či 30, které taktéž zajíždí k jezeru a po dobu trvání Olympijského festivalu budou posíleny. 

Autobusová doprava Most:

Pracovní dny:

Na lince č. 16 bude prodloužen větší počet spojů z Nádraží k Jezeru Most. V odpoledních hodinách budou na lince č. 16 nové spoje, které pojedou po nové trase z Dopravního podniku na 1. náměstí a dále po standardní trase linky č. 16 na Nádraží a k Jezeru Most.

 

Na lince č. 30 bude prodloužen větší počet spojů z nádraží k Jezeru Most. K Jezeru Most budou zajíždět spoje linky č. 30 i ve večerních hodinách.

Nepracovní dny (soboty a neděle):

Na lince č. 16 budou nové spoje, které pojedou po nové trase z Dopravního podniku na 1. náměstí a dále po standardní trase linky č. 16 na Nádraží a k Jezeru Most.

Na lince č. 30 v období zhruba od 8:30 do 20:00 budou všechny spoje prodlouženy z Nádraží k Jezeru Most. K Jezeru Most budou zajíždět i spoje linky č. 30 ve večerních hodinách.

Na všech linkách platí tarif a smluvní přepravní podmínky dopravce.

Pokud přece jen přijedete k jezeru autem, doporučujeme zaparkovat u záchytného parkoviště u hřbitova. Kolem záchytných parkovišť bude souhrnný interval spojů všech linek přibližně 5 – 10 minut.

Z důvodu umožnění přepravy návštěvníků ze záchytných parkovišť (P2 a P3) na Olympijský festival k Jezeru Most, bude z vybraných zastávek do zastávky Jezero Most a zpět po dobu konání festivalu (od 26. 7. 2024 do 11. 8. 2024) zavedena pro cestující PŘEPRAVA ZDARMA.

Přeprava ZDARMA bude pro cestující mezi zastávkami:

Děkanský kostel
Kostelní hřbitov
Parkoviště P2
Jezero Most

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru