Foto: Město Děčín
Děčín

Děčín - Město Děčín nechá ve čtvrtek 25. července vypnout infopanely na autobusových zastávkách, které jsou ve správě společnosti BUSE.

Infopanely, které ukazují časy odjezdů městské autobusové dopravy, jsou na třech zastávkách – Hlavní nádraží, Prokopa Holého a Tyršova. Z technických důvodů se na nich již nějaký čas mohou objevovat data, která nesouhlasí s jízdními řády vylepenými v zastávkách. Protože se jedná o chybu, kterou není možné rychle opravit a zařízení čeká brzy rozsáhlá oprava, budou panely dočasně vypnuty.

Informace o spojích mohou cestující zjistit načtením QR kódu, který je součástí jízdních řádu nebo na webu dopravního podniku: https://tabla.dpmdas.cz/

Panely nyní čeká změna celého vnitřního technického vybavení, které nahradí současný nevyhovující systém z roku 2017.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru