Foto: Policie ČR
Děčín

Děčín - Děčínští policisté prověřují případ krádeže historické plechové nástěnky Meinl Kaffe, ke které došlo 23. června krátce před třetí hodinou ranní v Děčíně 1, v ulici U Plovárny.

"V souvislosti s prověřováním tohoto případu policisté pátrají po totožnosti muže zachyceného na fotografiích, který je důležitou osobou v probíhajícím trestním řízení a svým svědectvím by mohl policistům pomoci objasnit důležité skutečnosti a přispět tak k jeho řádnému objasnění. Pokud muže na fotografiích poznáváte, tak informace o osobě prosím sdělte policistům na lince 158 nebo volejte přímo na obvodní oddělení Děčín – město na telefonní číslo 974 441 215, nebo mobilní telefon 725 658 027. Za pomoc děkujeme," uvedla policejní mluvčí Eliška Kubíčková.

Foto: Policie ČR

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru