Zdroj: Jakubská pouť
Děčín

Neugersdorf - V pátek 26. července odstartoval již 293. ročník známé a velice oblíbené pouti, kterou naleznete přímo na hranici u německých sousedů, u českého města Jiříkov. 

Jakubská, nebo také Svatojakubská pouť nyní nabízí ty nejmodernější atrakce z celé Evropy, společně s pestrou škálou stánků s občerstvením.

Kompletní informace naleznete: http://www.jakubskapout.cz/ 

CO VÁS ZAJÍMÁ?

KOLIK STOJÍ VSTUPNÉ?

Vstupné na Jakubsku pouť je zdarma. Platíte pouze atrakce a konzumaci u stánků... 

KDE ZAPARKUJI?

Zdarma zaparkujete přímo u areálu. V okolí areálu pouti je také dostatek placených parkovišť, proto doporučujeme, využívejte k parkování místa k tomu určená. Parkování podél silnice či jinde bude pravděpodobně sankcionováno policií.

PLATÍ SE EUREM?

Ano, pouť je v Německu a platí se Eury. Málokterý stánek disponuje terminálem, proto se platí převážně hotovostí. Doporučujeme všem návštěvníkům, aby si s sebou vzali dostatečný obnos, protože v areálu není bankomat.

KOLIK STOJÍ ATRAKCE?

Ceny atrakcí jsou, dle zkušených pravidelných návštěvníků pouti, nižší než u nás v ČR. Pohybují se mezi 2 až 5 Eury.

JAKÁ JE OTEVÍRACÍ DOBA?

pátek 14.00 - 01.00
sobota 13.00 - 01.00
neděle 13.00 - 24.00
pondělí 14.00 - 24.00
úterý 14.00 - 24.00  rodinný den - zvýhodněné ceny
středa 14.00 - 24.00  Slavnostní ohňostroj v 22.15

Doporučujeme vstup pouze s malými příručními zavazadly. Prosíme řiďte se pokyny pořadatelů a respektujte jejich nařízení. 

KDY BUDE OHŇOSTROJ?

Ve středu kolem 22.15 a bude i s hudbou!

CO JE RODINNÝ DEN?

Každoročně je je jeden den na pouti vyhrazen rodinám, což neznamená, že mají jednotlivci zakázaný vstup:) Znamená to, že všechny atrakce i stánky mají připravenou speciální nabídku, nebo zvýhodněnou cenu. Letos je rodinný den v úterý 30. července.

Pouť trvá do středy 31. července

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru