Ilustrační snímek
Děčín

Tisá - Méně obvyklý zásah mají za sebou hasiči v Tisé na Ústecku. V tomto týdnu vyjížděli k žene, které se zasekla noha ve stoličce. Hasiči po příjezdu zjistili, že došlo k prošlápnutí stoličky a k následnému zaklínění nohy. Hasiči tak  provedli vyproštění a následné ošetření dolní končetiny.

Tento zásah bude hasiči zařazen pravděpodobně mezi ty méně časté, ale čas od času se s ním či nějak podobným setkávají. Například na začátku června hasiči z Děčínska vyjížděli k ženě, která se po pádu zaklínila nohou v gauči ve svém bytě panelového domu a bez pomoci se nemohla vyprostit. Po několika neúspěšných pokusech začala volat o pomoc. Ženě pomohli až přivolaní hasiči, kteří se do jejího bytu dostali přes žebřík a okno. V tomto případě pomohla výrazná pomoc sousedů a zalarmování záchranných složek. Žena nakonec skončila v péči záchranářů.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru