Ilustrační foto
Děčín

Jílové - V neděli 11. srpna před půlnocí vyjížděli policisté a strážníci do jednoho z bytů panelového domu na okraji sídliště v Jílovém, kde mělo dojít ke konfliktu dvou osob. Na místě došlo dokonce i ke zranění ženy.

Policejní mluvčí Veronika Hyšplerová k případu uvedla, že děčínští kriminalisté se zabývají případem, ke kterému došlo v neděli ve večerních hodinách v Jílovém. V jednom z bytů zde došlo nejprve k verbálnímu a následně i fyzickému napadení ženy.

"Záchranáři ženu převezli s podezřením na středně závažné zranění do děčínské nemocnice. Bližší informace k charakteru této události nemůžeme v tuto chvíli sdělit," uvedl mluvčí Zdravotnické záchranné služby Prokop Voleník.

Policie po muži začala pátrat, následně byl zadržen. "Mohu potvrdit, že podezřelý muž je v současné době zadržen a v této věci probíhají další procesní úkony," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru