Foto, zdroj: Hasiči
Děčín
Kytlice - V neděli 18. srpna ve 12:55 došlo u obce Kytlice na Děčínsku k vážnému pádu cyklisty v nepřístupném lesním terénu. Na místo okamžitě vyrazili profesionální hasiči ze stanic Česká Kamenice a Děčín, dále dobrovolní hasiči Kytlice a také vzlétla letecká záchranná služba.
Hasiči, kteří dorazili na místo, se museli ke zraněnému dostat pěšky, jelikož terén nebyl přístupný pro jejich techniku. Přibližně 250 metrů dlouhý úsek museli překonat pěšky, než dorazili k zraněnému cyklistovi, který byl v kritickém stavu. Mezitím na místo přilétl vrtulník.
Ze stroje se k zraněnému cyklistovi slanil záchranář. Po zajištění životních funkcí byl pacient připraven na transport. Zraněný cyklista byl přesunut v podvěsu vrtulníku na bezpečné místo, kde byl přeložen do vrtulníku. Následně byl letecky přepraven do nemocnice.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru