Ilustrační foto
Děčín

Karlovarsko - Policisté z obvodního oddělení Ostrov sdělili podezření ze spáchání přečinu neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku jednadvacetiletému muži z Děčína. 

"Podezřelý muž měl v pondělí 2. září letošního roku procházet ulicemi Ostrova na Karlovarsku. V odpoledních hodinách měl za jedním z domů v travnatém porostu nalézt látkové pouzdro, ve kterém se nacházely osobní doklady a také platební karta. Jednadvacetiletý muž ale doklady nevrátil a s platební kartou se vydal do prodejny potravin, kde v rozmezí několika málo minut platební kartou uhradil dva nákupy. Následně měl přejít do další prodejny, kde chtěl taktéž za nákup zaplatit. To už mu ale nevyšlo, jelikož platby nebyly realizovány z důvodu nízké finanční hotovosti na bankovním účtu," uvedl policejní mluvčí Jan Bílek.

V případě prokázání viny mu tak hrozí trest odnětí svobody až na dva roky. 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru