Ilustrační foto
Děčín

Děčín - Nepoučitelným se dá nazvat 48letý muž z Děčína. K jeho poslednímu výletu do prodejny, za účelem nákupu bez zaplacení došlo koncem minulého týdne. Ve večerních hodinách navštívil prodejnu v Děčíně, kde odcizil dva páry bot. Svým jednáním způsobil škodu za více než 2000 korun.

V pondělí jej policisté vypátrali a zadrželi. Jak totiž zjistili, jedná se o muže, který má na svém kontě podobných deliktů více a za obdobnou trestnou činnost byl v nedávné minulosti již odsouzen.

"Policisté z obvodního oddělení Děčín – Podmokly muži v režimu zrychleného zkráceného přípravného řízení sdělili podezření z přečinu krádeže a do 48 hodin byl postaven před soud. Tato krádež již byla poslední kapkou a tak podezřelý skončil ve vazební věznici," uvedla policejní mluvčí Eliška Kubíčková.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru