Ilustrační foto
Děčín

Ústecký kraj, Litoměřicko - Litoměřickým kriminalistům se v těchto dnech podařilo úspěšně objasnit sérii případů trestného činu podvodu, které má na svědomí devětadvacetiletý muž z Litoměřicka. 

Dotyčný měl nabízet vstupenky na různá sportovní utkání a kulturní akce. Od zájemců o tyto akce inkasoval finanční prostředky, za které jim v některých případech poskytnul bezcenné kartičky napodobující originály, některým nedodal nic a po obdržení peněz ukončil komunikaci.

Poškození, kteří obdrželi neplatné vstupenky se navíc dočkali dalšího nepříjemného okamžiku při příchodu na konkrétní akci, když byla zjištěna nepravost lístků. Celková škoda je vyčíslena na více než 660 tisíc korun.

"Obvinění si dotyčný převzal ve výkonu trestu, kde se nachází za předchozí obdobnou trestnou činnost. V případě soudem uznané viny hrozí obviněnému až pětiletý trest odnětí svobody. Výše uvedený případ není ojedinělý. Policisté doporučují všem zájemcům o návštěvu jakékoliv sportovní či kulturní akce, ať využijí nákup vstupenek od oficiálních prodejců, je to jediná a nejbezpečnější varianta," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru