Foto: Město Děčín
Děčín

Děčín - Město Děčín přináší aktuální informace k povodňové situaci. V pondělí ráno se na magistrátu sešla povodňová komise.

„Situace se vyvíjí pozitivně, vše monitorujeme a jsme připraveni reagovat na změny," uvedl po jednání komise primátor města Jiří Anděl.

Labe má podle posledních informací kulminovat v úterý ve 22 hodin na výšce cca 675 cm. Povodí Labe proto nedoporučilo stavbu dalších protipovodňových zdí (na kruhovém objezdu u mototechny). V případě, že by byla jejich stavba potřeba, město má připravené dobrovolné hasiče a je schopně reagovat v řádu hodin.

"Rozhodli jsme se zrušit středeční, čtvrteční i páteční program Evropského týdne mobility – Dopravní výchovu pro nejmenší na Dopravním hřišti v Liberecké ulici, Inline party: městem bez aut z Husova náměstí do Kempu Děčín a Den s IZS na Husově náměstí. Děkujeme za pochopení. Zoo Děčín je opět otevřena. O tom, jak to bude s dalšími akcemi, vás budeme informovat," uvádí město Děčín na Facebooku.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru