Ilustrační foto
Děčín

Děčín - Policisté z obvodního oddělení Děčín – Podmokly sdělili podezření 33letému muži ze tří trestných činů. Ten se měl podle policistů protiprávního jednání dopouštět od pátku 13. září odpoledne tím, že v Jílovém, při návštěvě v bytě své exmanželky ji začal vulgárně urážet a poté jí znemožnil se po několik minut volně hýbat a přitom jí vyhrožoval fyzickou likvidací s nožem v ruce.

Poté z bytu odešel. Svou agresi obrátil proti ženě následně ještě v sobotu 14. září dopoledne, kdy vtrhnul bez pozvání do bytu ženy a začal ji opět vulgárně urážet a vyhrožovat zabitím. I přes její výzvu, aby z bytu odešel tak neučinil.

"Až když žena vše oznámila policii, tak z bytu před příjezdem policejní hlídky utekl. Přivolaní policisté muže poté nedaleko zadrželi a následně umístili do policejní cely. Po provedení všech potřebných úkonů policisté muži v režimu zkráceného přípravného řízení sdělili podezření z přečinů nebezpečného vyhrožování, porušování domovní svobody a omezování osobní svobody. V případě, že bude u soudu uznán vinným, hrozí mu až tři roky za mřížemi," uvedla policejní mluvčí Eliška Kubíčková.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru