Ilustrační foto
Děčín

Děčín - Ze společného obydlí a jeho bezprostředního okolí vykázali v Děčíně na dobu deseti dnů dalšího 33letého muže, a to z důvodu, že jeho chování vykazovalo znaky domácího násilí. Na děčínské policisty se obrátila žena s tím, že její druh jí má opakovaně slovně i fyzicky napadat.

"K poslednímu útoku došlo v pátek 13. září v podvečer, kdy žena byla svým druhem opětovně napadena vulgárními urážkami a vyhrožováním. Děčínští policisté s ohledem na vyhodnocení situace, kdy se nepochybně jednalo o domácí násilí a dalo se důvodně předpokládat, že agresor se útoku dopustí opětovně, využili zákonného oprávnění a 33letého muže vykázali ze společného obydlí a jeho bezprostředního okolí na dobu 10 dnů. Po tu dobu se tam nesmí vrátit a ženu žádným způsobem kontaktovat," uvedla policejní mluvčí Eliška Kubíčková.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru