Ilustrační snímek
Děčín

Česká Kamenice - V sobotu 21. září v ranních hodinách došlo v České Kamenici k pádu člověka z vyššího patra domu. Podle informací mělo dojít k pádu asi ze šestého patra domu. Člověk pád nepřežil.

Prokop Voleník, mluvčí krajských záchranářů naší redakci zásah v České Kamenici potvrdil s tím, že se člověka po pádu nepodařilo zachránit a na místě zemřel. Událost záchranáři předali policistům. Na místě také zasahoval záchranářský vrtulník z Ústí nad Labem.

Policejní mluvčí Ilona Gazdošová uvedla, že u případu pádu člověka byla nařízena soudní pitva a policisté předběžně vyloučili cizí zavinění. Případ je nyní v šetření.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru