Foto: Tomáš Straka
Děčín

Jílové, Modrá - Profesionální hasiči z Petrovic a dobrovolní hasiči z Jílového vyjeli v sobotu 28. září 2024 v 15:04 k nahlášené dopravní nehodě tří automobilů s vyproštěním osob. Na místo vyjeli i strážníci městské policie a také záchranáři. Ke karambolu došlo na začátku Modré, kousek za čerpací stanicí směrem z Jílového.

Po příjezdu na místo bylo zjištěno, že došlo k havárce dvou automobilů a poškozen byl i třetí vůz zaparkovaný u silnice. Během nárazu do sloupu došlo k jeho přeražení a tím i hrozil pád a následné možné stržení drátů elektrického vedení. Na místo přijeli pracovníci ČEZu. Silnice byla po dobu zásahu zcela uzavřena. Vzhledem k tomu, že bylo nutné vyměnit i značně poškozený betonový sloup, tak se uzavírka protáhla až do večerních hodin. Strážníci odkláněli přijíždějící auta před místem uzavření, později byla doprava odkláněna hlídkou PČR už v Libouchci. Prokop Voleník, mluvčí krajských záchranářů k sobotní nehodě uvedl, že záchranáři přepravili jednoho člověka s lehkým zraněním do děčínské nemocnice. Událost je v šetření PČR.

Podle zjištění redakce došlo u řidiče mercedesu k mikrospánku, přičemž narazil do sloupu u silnice, do něho pak narazilo osobní auto. 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru