Ilustrační snímek
Děčín
Děčín - Připomínáme omezení MAD Děčín, informace pro cestující: Již od úterý 1. 10. 2024 se uzavírá část Teplické ulice a tím dochází k odklonu autobusové dopravy po objízdné trase a omezení pro zastávky Prokopa Holého a Teplická.
- Cestující z Prokopa Holého směr Škrabky, Bělá, Horní Oldřichov, Bynov, ale i směr Jílové a Libouchec musí do zastávky Hlavní nádraží stanoviště č. 4.
- V opačném směru jsou linky vedeny ze zastávky U divadla také po objízdné trase s obsluhou zastávky Autobusové nádraží, Hlavní nádraží a dále do konečných zastávek. Výjimkou je linka č. 218 z Horní Oldřichova, která bude obsluhovat zastávku Prokopa Holého směr vlakové nádraží.
- Na základě omezení v zastávce Teplická a Prokopa Holého dochází od úterý 1. 10. 2024 k zavedení mimořádných spojů do náhradní zastávky Teplická. Tyto spoje budou provozovány novou linkou č. 240 a cestující mohou tohoto spojení využít už ze zastávky Myslbekova.
 
Podrobné informace k jízdním řádům https://www.dpmdas.cz/.../238-mimoradne-spoje-do-zastavky...
- Další možností je na odkazu: www.odjezdydecin.cz
Zde máte možnost vyhledat spojení již bez QR kódu. V mobilním zařízení stačí povolit přístup k poloze a tím dojde k nabídce nejen autobusového spojení, ale i k nejbližší zastávce.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru