Ilustrační foto
Děčín

Děčín - V noci z 26. na 27. září zasahovala děčínská městská policie při incidentu, kdy místní muž hlasitým pokřikováním narušoval noční klid a veřejný pořádek. K prvnímu zásahu došlo krátce po jedenácté hodině večerní na Náměstí Svobody, kde muž hlasitě vykřikoval. Strážníci jej vyzvali, aby svého jednání zanechal a prokázal svou totožnost. Ačkoli zpočátku nereagoval, nakonec předložil občanský průkaz.

Zjevně pod vlivem alkoholu muž přiznal, že se vrací z restaurace, kde se opil. Na místě mu byla udělena pokuta ve výši 1000 Kč za rušení nočního klidu, kterou přijal a podepsal. Poté byl vyzván, aby odešel domů a nadále nerušil veřejný pořádek.

Vzhledem k obavám, že muž své chování zopakuje, hlídka jej nadále sledovala. Jejich předpoklad se brzy potvrdil, když muž začal vykřikovat extremistická hesla. Následně se přesunul na železniční most, kde hrozilo, že jej přejede projíždějící vlak. Strážníci proto zasáhli a muže zpacifikovali, čímž předešli vážné nehodě a potenciálnímu ohrožení vlakového provozu.

Muž byl po incidentu převezen do zdravotnického zařízení a následně do protialkoholní a protitoxikomanické stanice.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru