Ilustrační foto: CC0
Děčín

Děčín - V noci 25. září byla děčínská městská policie přivolána k incidentu, při němž byla odpalována zábavní pyrotechnika na střeše panelového domu v Boleticích nad Labem. Hlídka zaznamenala hlasité výbuchy již kolem 22:55, kdy nebylo možné určit přesný zdroj hluku. V průběhu několika minut obdržela městská policie celkem osm telefonátů od místních obyvatel, kteří si stěžovali na enormní hluk.

Po lokalizaci místa incidentu se strážníci vydali na adresu, kde pyrotechnika zjevně pocházela ze střechy panelového domu. Hlídka se rozdělila a postupovala směrem ke střeše, kde zjistila, že se tam nachází dva muži.

Na místě bylo zjištěno, že oba muži porušili několik pravidel, včetně zákazu vstupu nepovolaným osobám a zákazu manipulace s ohněm. Kvůli riziku vzniku požáru či uvolnění nebezpečných zařízení na střeše byla na místo přivolána Policie ČR.

Oba muži se přiznali k odpalování pyrotechniky pod vlivem alkoholu. Jeden z mužů na místě přijal pokutu ve výši 10 000 Kč, zatímco druhý pokutu odmítl se slovy, že „o ničem neví“. Jeho případ byl proto postoupen správnímu orgánu k dalšímu šetření.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru