Foto: Tomáš Straka
Děčín

Děčín, Bynov - Celkem tři hasičské jednotky (profesionální hasiči Děčín, dobrovolní hasiči Děčín - Horní Žleb a Jílové) vyjely v neděli 13. října 2024 v 17:27 k nahlášenému požáru rodinného domu v Děčíně - Bynově. Podle oznámení se měl požár šířit z garážové části domu.

Na místo vyjeli také policisté i záchranáři. Po příjezdu bylo zjištěno, že hoří hned u garáže, u kotle. Požár byl z části zlikvidován ještě před příjezdem první jednotky pomocí několika hasicích přístrojů. Hasiči provedli dohašení, kontrolu a odvětrání prostor. Prokop Voleník, mluvčí krajských záchranářů uvedl, že jednu osobu se zdravotními potížemi po nadýchání kouřových zplodin záchranáři převezli do děčínské nemocnice. 

Událost je v šetření. 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru