Foto: JSDH Benešov nad Ploučnicí 
Děčín

Benešov nad Ploučnicí - Profesionální i dobrovolní hasiči vyjeli v neděli 13. října před devátou hodinou večer k požáru bytu do Sokolovské ulice v Benešově nad Ploučnicí. Podle oznámení se uvnitř bytu měla nacházet osoba, která volá o pomoc.

Dva dobrovolní hasiči z Benešova nad Ploučnicí, kteří při vyhlášení požárního poplachu běželi na hasičskou zbrojnici, slyšeli volání osoby o pomoc, neváhali a ve spolupráci s obyvatelem sousedního domu vnikli na dvůr bytového domu, odkud vyvedli obyvatele požárem zasaženého bytu.

Prokop Voleník, mluvčí krajských záchranářů uvedl, že jednu osobu nadýchanou zplodinami převezli záchranáři do děčínské nemocnice. Událost je v šetření.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru