Foto: MP Děčín
Děčín

Děčín - Občan hlídce městské policie Děčín oznámil, že na křižovatce ulic Sládkova x ČSL. armády došlo k dopravní nehodě. Hlídka na místě zjistila, že událost již řeší Policie ČR.

Policejní mluvčí Eliška Kubíčková uvedla, že ve čtvrtek 17. října, krátce před 2. hodinou ranní došlo v Děčíně na křižovatce ulic Sládkova a Čsl. armády k dopravní nehodě osobního automobilu. Podle dosud zjištěných informací měl při dopravní nehodě řidič osobního vozidla VW z dosud nevyjasněných příčin vyjet na chodník a následně s vozidlem narazit do zábradlí a dopravní značky.

U řidiče vozidla policisté provedli dechovou zkoušku, která byla pozitivní s výsledkem 2,4 promile alkoholu v dechu. Při nehodě nebyl nikdo zraněn. Vlivem dopravní nehody došlo k předběžně vyčíslené škodě ve výši 41 tisíc korun. Příčiny a veškeré okolnosti dopravní nehody v současné době prověřují dopravní policisté, kteří ve věci zahájili úkony trestního řízení pro trestný čin ohrožení pod vlivem návykové látky.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru