Foto: SZPI
Děčín

Ústí nad Labem - Inspektoři Státní zemědělské a potravinářské inspekce kvůli nepřijatelným hygienickým podmínkám uzavřeli přípravnu pokrmů v ústeckém baru Hookah BAR & LOUNGE na adrese Hrnčířská 64/4 v Ústí nad Labem.

Inspektoři na místě zjistili, že v provozovně nejsou zajištěny základní hygienické podmínky pro výrobu pokrmů – rozpékání pizzy. S ohledem na tuto skutečnost kontrolované osobě uložili částečný zákaz vztahující se na prostory pro přípravu pokrmů.

Foto: SZPI

Prostory, ve kterých docházelo k přípravě pizzy, byly znečištěné a celkově nevyhovující při přípravu pokrmů – ze stěn se odlupovala omítka a na místě chyběl přístup k teplé tekoucí vodě, což znemožňovalo řádnou očistu rukou či nádobí a náčiní. Mezi zjištěné nedostatky patřil i výskyt plísní v chladicích zařízeních.

Foto: SZPI

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru