Foto: Miss Baculaté Křivky
Lidé

 

Děčín - Mnoho žen trpí, protože je okolí odsuzuje, ale v každé se skrývá krása a přesně proto vznikla soutěž Miss Baculaté Křivky, která letos oslavila jíž osmý ročník. 14. září byla v hotelu Theresia zvolena absolutní vítězka soutěže Miss Baculaté Křivky 2024 a byla to neskutečná jízda.

11 finalistek soutěže Miss Baculaté Křivky předvedlo úžasné výkony. Finalistky se ukázaly v oblečení společnosti Ulla Popken, romantické spodní prádlo od společnosti Caresse odhalilo jejich křivky, své dovednosti předvedly při volných disciplínách a eleganci v nádherných šatech od společnosti Fego. Ani pořadatelky nezůstaly pozadu, na finálový večer oblékly šaty od společnosti Jaxen.cz. 

Porota ve složení Radim Schwab (muzikálový herec, zpěvák), Jana Marvanová (modelka a majitelka agentury MJ Top Models), Jiří Jan Nepomuk Svoboda (výkonný ředitel divadla Semafor) a Eva Krhánková (za společnost Ulla Popken) výběr vítězek neměli jednoduchý. Všechny finalistky byly nejen krásné, zajímavé, ale každá měla svoje osobní kouzlo.

Foto: Miss Baculaté Křivky

Vítězkou soutěže Miss Baculaté Křivky se stala Andrea Fišerová z Děčína.
1. Vicemiss Baculaté Křivky 2024 se stala Andrea Hotová z Cítolib
2. Vicemiss Baculaté Křivky 2024 se stala Pavlína Hladká ze Švábenic
Miss Sympatie Ulla Popken 2024 se stala Dana Vysloužilová ze Snovídek
Miss Sympatie Baculaté Křivky se stala Tereza Prokešová ze Strak 
Miss Facebook Baculaté Křivky 2024 se stala Terezie Smětalová z Hranic na Moravě

Další ročník startuje 1.11.2024, takže pokud máte minimální konfekční velikost 46, je vám minimálně 18 let, pak neváhejte, sledujte stránky na facebooku a dozvíte se více informací. 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru