Molo bude sloužit zároveň jako fotopoint. Na jezeře zůstane i po olympiádě. Foto: město Most
Zajímavosti

Most – Kdo se včera přijel rekreovat k jezeru Most, mohl na vlastní oči sledovat, jak se kotví nové molo s nápisem Most při pravé straně jezera. Molo bude zároveň fungovat jako fotopoint s ikonickým Hněvínem v pozadí. Pořadatelé festivalu postaví v dalších dnech ještě další molo s bazénem, které bude na jezeře po dobu olympijského festivalu.

Zároveň mohou návštěvníci jezera sledovat, jak roste zázemí olympijského areálu a jak se pokračuje se stavbou zmenšeniny Eiffelovy věže. 

Přijďte se podívat na zahajovací ceremoniál, na nějž je vstup zdarma. Potřeba je jen si vytisknout vstupenku

Ve středu měli dělníci postavený základ věže, ve čtvrtek se podstavec vylil betonem. Hotovo by mělo být v pátek večer. Foto: jip 

Hřiště na plážový volejbal je už připravené. Foto: jip

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru