Foto: redakce
Děčín

Ústecko - Policisté od včerejšího večera pátrali po pohřešované patnáctileté dívce z Ústí nad Labem, která se nevrátila domů a nepodala o sobě žádnou zprávu.

Policisté po dívce vyhlásili celostátní pátrání, na pátrací akci se podílely čtyři desítky policistů z řad pořádkové policie, speciální pořádkové jednotky a služební psovodi. Do pátrání se zapojila také Horská služba a vrtulník s termovizí.

Krátce před polednem sdělila policie smutnou zprávu. Dívka byla bohužel nalezena bez známek života. "V tuto chvíli veřejnosti děkujeme za pomoc při pátrání a musíme sdělit smutnou zprávu. Pohřešovaná dívka byla vypátrána bohužel bez známek života. S ohledem na rodinu a jejich těžkou situaci nebudeme sdělovat bližší informace," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru