Foto, zdroj: Hasiči
Děčín
Malšovice - Šest jednotek hasičů zasahuje v pátek 10. května 2024 u požáru skládky komunálního odpadu v Malšovicích. První jednotky vyjely na místo ve čtyři hodiny odpoledne. Podle oznámení mělo hořet na ploše 4x4 metrů, později upřesněno na 60x20 metrů. Na likvidaci požáru byly nasazeny čtyři vodní proudy. Byl vyhlášen druhý stupeň požárního poplachu.
Místo zásahu bylo rozděleno na dva úseky a nasazeno bylo později pět vodních proudů a hasící hřeb. Zasahuje už osm jednotek hasičů. S likvidací požáru pomáhá i místní těžká technika. Pro střídání hasičů bylo vytvořeno týlové zázemí. Požár byl lokalizován v 18:37. Bagrem se provede rozhrnutí požářiště a následně bude místo prolito vodou a zkontrolováno termokamerou.
Na místě se celkem vystřídalo osm jednotek: Profesionální hasiči Děčín, Petrovice a Ústí nad Labem. Dobrovolní hasiči Dobkovice, Povrly, Boletice nad Labem, Staré Město a Horní Žleb. 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru