Takto Trapery s Robertem Křesťanem zachytil fotograf Vladimír Béďa Halm v červenci v Kyjově. Zdroj: Trapeři s Robertem Křesťanem
Co se chystá

Litvínov – Legendární brněnská skupina ze sedmdesátých let minulého století – první kapela Roberta Křesťana, oslavila již 50 let od svého vzniku! K této příležitosti se muzikanti rozhodli natočit nové CD starých, ale i úplně nových písní Traperů, které vyjde na podzim roku 2024.

Trapeři oprášili staré písničky a na scéně se v novém obsazení znovu objevili v roce 2008. Z původní kapely hrají v těch nových Robert Křesťan (kytara, zpěv) a Pavel Petržela (mandolína, zpěv). Doplňují je Luboš Malina (banjo, kaval), Tomáš Buzek (foukací harmonika, zpěv) a Svaťka Štěpánková (kontrabas).

„Přijďte si poslechnout písničky, jako jsou třeba Pojďme se napít, Královna cest, Balada o cínovejch vlnách, Dostal jsem facku od silnice, Jesse Younger nebo Pět prázdnejch sluncí," láká na páteční koncert do litvínovského klubu Zdeněk Staněk. 

Koncert začíná v pátek v 18 hodin, klub se otevírá o hodinu dříve. V předprodeji stojí vstupenky 390 korun, na místě 450 korun.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru