Foto: Zoo Děčín
Co se chystá

Děčín - Mezinárodní den zvířat a Mezinárodní den ošetřovatelů. Oba tyto významné dny připomene v sobotu 5. října od 13 hodin děčínské zoologická zahrada.

„Návštěvníky čeká odpoledne plné zajímavostí o zvířatech a setkání s lidmi, kteří o ně přímo pečují. Navíc se budou moci zúčastnit workshopu na téma výroba enrichmentových prvků u zvířat,“ uvedla mluvčí zoo Alena Houšková.

Jednoduché enrichmentové prvky, které během odpoledne návštěvníci vyrobí, budou během dne využity přímo u zvířat. V předem určených časech ošetřovatelé představí své svěřence z různých rajónů a ukáží spoustu zajímavých přírodnin.

Foto: Zoo Děčín

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru