Děčín/Staré Město - Na tradiční místo Pod Nový most, na Staré Město přijel cirkus jménem Arlet a to s Evropským turné, s mezinárodním programem, kde vystoupí zahraniční artisté a akrobaté, klauni, exotická zvířata-dromedáři, oslíci, poníci, koně, psi, kozy, lamy, smíšené vystoupení bengálských tygrů a lvů. Atrakce programu je unikátní zlatý tygr! Cirkusový stan je odvětráván.

První vystoupení v Děčíně je ve čtvrtek 10.8.2017 od 18hodin za akční cenu 150kaček (platí první den vystoupení), dále pak v pátek, sobotu také od 18hodin a v neděli, poslední vystoupení od 11hodin. Více informací na webovkách cirkusu www.cirkusarlet.cz, Tel.: 604 602 406.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru