V pondělí 2. října začne v děčínské zoo tzv. Týden (nejen) pro seniory. Osoby ve věku od 65 let budou moci po celých sedm dní do zoo za pouhou desetikorunu. K této výhodě ale přidá zoo ještě další dva bonusy.

„Tím prvním bude ve čtvrtek 5. 10. od 17 hodin cestopisná přednáška Šebestiána Šulce na téma Chibiny, která se bude konat v Městské knihovně Děčín. Druhým bonusem pak bude komentovaná prohlídka zoo zdarma, která se uskuteční v sobotu 7. října v rámci akce Zvířecí párty, kterou si zoo každoročně připomíná Mezinárodní den zvířat. Sraz účastníků bude v 15 hodin u orientačního plánu zoo,“ vysvětlila mluvčí zoo Alena Houšková.

Akce v zoo je součástí Týdne nejen pro seniory, který pořádá Statutární město Děčín, při němž mohou senioři v týdnu od 2. do 8. října využívat nabídek nejrůznějších děčínských organizací, čerpat slevy, účastnit se zajímavých akcí. Kompletní rozpis najdete

 

http://mmdecin.cz/obcan/zpravodajstvi/deni-ve-meste/item/2165-tyden-nejen-pro-seniory

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru