Na Děčínsku se zranili motorkáři. Jeden z nich zemřel
Při sobotní nehodě začala hořet motorka
Děčín

Děčínsko - První nehoda se stala před sobotním polednem v Jiřetíně pod Jedlovou. Při karambolu se střetl osobní vůz s motorkou. Motorkář byl několik desítek minut resuscitován a následně letecky transportován do nemocnice v Ústí nad Labem. Odpolední karambol potvrdil Prokop Voleník, mluvčí krajské záchránky. Po nehodě došlo k požáru motorky. Muž následně přes veškerou pomoc v nemocnici zemřel.

Další nehoda se stala okolo třetí hodiny odpolední ve Hřensku, kde opět došlo ke karambolu automobilu a motorky. Podle policie šlo již o třetí nehodu, kdy v sobotu na Děčínsku bourala motorka a osobní auto. Při střetu ve Hřensku se zranil motorkář a jeho spolujezdkyně. Oba zraněné převezla záchranka do nemocnice.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru