Jiříkov - Ve čtvrtek v 7 hodin, když se obyvatelé města Jiříkov probouzeli do nového rána, rozezněly se sirény. Místní dobrovolná jednotka a profesionální hasiči z Jiříkova vyjeli k požáru dřevěné kůlny, která stála jen několik metrů od místní školní jídelny. Když přijeli na místo, plameny již spolykaly jednu kůlnu, část druhé a chystaly se na třetí.

Hasiči pomocí vodních proudů požár rychle zlikvidovali, zamezili jeho dalšímu šíření a ohořelou část kůlny rozebrali pomocí trhacích háků. Během požáru byl žár tak veliký, že popraskaly okenní tabule školní jídelny, která byla od kůlny vzdálena 5 metrů. Město Jiříkov odhadlo výši škody na 100 tis. Kč. Příčina vzniku požáru se vyšetřuje.

 

nprap. Miroslav Svoboda
vrchní inspektor - vyšetřovatel požárů

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru