Děčín - K dopravní nehodě při které havaroval nákladní vůz vyjeli ve středu před čtvrtou hodinou odpolední hasiči a záchranáři. Ke karambolu došlo u autobusového nádraží v Děčíně, kde nákladní automobil narazil korbou do zdi lávky vedoucí z pošty na nádraží.

"Jednotka hasičů ze stanice Děčín vyjela k dopravní nehodě nákladního auta v Děčíně – Podmoklech. Kamion narazil do zdi, a urazil si korbu. Řidič kamionu byl zraněn. Na místě zasahoval vrtulník Letecké záchranné služby. Hasiči pomohli zraněného naložit do vrtulníku a zabezpečili místo nehody, aby utržená korba na nikoho nespadla," uvedl k úterní nehodě Lukáš Marvan-tiskový mluvčí hasičů. Na místě zasahoval vrtulník Letecké záchranky, který přistál na parkovišti pro autobusy. "Řidič nákladního vozu byl se středně vážným zraněním transportován vrtulníkem do nemocnice v Ústí nad Labem a spolujezdec byl převezen s lehčím zraněním do nemocnice v Děčíně," uvedl Prokop Voleník-mluvčí krajské záchranky. Na místě také zasahovali policisté a strážníci MP Děčín. Místo nehody bylo okamžitě uzavřeno. V okolí prodejny Albert se okamžitě vytvořila kolona. Provoz byl řízen policií i v okolí nádraží, zejména u kruháče směrem na Dělnickou ulici.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru