Muž chtěl spáchat sebevraždu skokem z rozhledny, policistům se podařilo jeho život zachránit
Ilustrační foto
Děčín

Děčín - Policistům se podařilo zachránit život muže, který koncem listopadu zavolal na tísňovou linku 158. Krátce před půl jednou v noci oznámil operačnímu důstojníkovi, že směřuje k rozhledně v Janově, odkud chce skočit.

Operační důstojník vyslal na místo dostupné policejní hlídky a požádal o spolupráci i policejního vyjednavače. Po příjezdu na místo si policisté všimli postavy muže, která chodila po plošině vyhlídky a začali s ním komunikovat. Choval se agresivně, narážel do oplocení a odmítal z rozhledny odejít.

Po několika minutách, během nichž muž několikrát pokoušel přelézt zábradlí, se ozvala rána a rozprostřelo se ticho. Vzhledem ke špatné viditelnosti a zvukům, které se ozývaly ze shora, policisté na víc už nečekali a vyběhli za ním na vrchol rozhledny.

"Tam jej našli zraněného. Okamžitě mu poskytli první pomoc a snesli jej dolů. Dole na ně již čekala posádka rychlé záchranné služby, která ho převezla k dalšímu ošetření do nemocnice," uvedla policejní mluvčí Petra Trypesová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru