Jílové - Nehybně ležící muž se nacházel přímo uprostřed vozovky u parku směrem na Sněžník. Celé situaci předcházel mužův pád, při kterém se uhodil do hlavy o vozovku na které zůstal nehybně ležet. Svědci události muži okamžitě přivolali záchranáře a také mu poskytli první pomoc. Podle nich šlo o muže, který pravidelně u místních obchodů pije alkoholické nápoje. Po příjezdu záchranářů se muž snažil komunikovat a po ošetření byl převezen do nemocnice v Děčíně.

Ze zraněného muže byl silně cítit alkohol a v ruce držel láhev, kterou pravděpodobně na ulici popíjel. "Odpoledne záchranáři převezli na chirurgii v Děčíně muže s lehčím zraněním, které utrpěl po pádu a to k dalšímu ošetření," uvedl k sobotní události Prokop Voleník, mluvčí krajské záchranky.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru