Policisté hledají tohoto muže. Platil cizí bankovní kartou a může mít vztah k Děčínsku
Hledaný muž. Zdroj: Policie ČR
Děčín

Děčín, Teplice - Policisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po totožnosti podezřelého muže, který měl zneužít cizí bankovní kartu. Platil s ní na benzínce v Chlumci.

Prvního prosince loňského roku se na policisty obrátil muž, který po poledni ztratil v Teplicích svou peněženku s několika tisíci korunami, osobními doklady a platebními kartami. Ještě týž den provedl na benzínové čerpací stanici v Chlumci neznámý muž bezkontaktní platbu pomocí jedné ze ztracených platebních karet. Při pohybu v prostorách čerpací stanice byl zachycen kamerovým systémem. Peněženku bez finanční hotovosti pak nalezl policista před obvodním oddělením v Děčíně, lze proto předpokládat, že podezřelý muž by mohl mít vztah k Děčínsku.

Jakékoliv informace k totožnosti muže zachyceného na fotografiích, je možné sdělit osobně na obvodní oddělení Trnovany, ulice Maršovská, nebo telefonicky na telefon 974 440 600, případně na linku 158.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru