Na Starém Městě bylo nad ránem rušno. V jednom z obytných domů zasahovali záchranáři, policisté i strážníci
Ilustrační snímek
Děčín

Děčín - V jednom z obytných domů v Děčíně na Starém Městě zasahovali nad sobotním ránem záchranáři, policisté a strážníci MP Děčín. Podle informací došlo při potyčce několika osob ke zranění dvou mužů. "Do děčínské nemocnice na chirurgii jsme převezli dva muže. Jeden měl řezné poranění na ruce a další na zádech, který byl následně k dalšímu ošetření přepraven do ústecké nemocnice na traumacentrum," uvedl Prokop Voleník-mluvčí krajské záchranky.

"Dvě hlídky strážníků zasahovaly na Starém Městě u potyčky několika osob, kde došlo ke zranění dvou mužů. Ostatní osoby v místě události včetně jednoho zraněného byly agresivní i na hlídku MP, která je následně spacifikovala a předala přivolané hlídce PČR a záchranářům," uvedl operační MP Děčín.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru