Kraj investoval do rekonstrukce sociálního zařízení střední školy A. E. Komerse v Libverdě. Podívat se přijel i hejtman
Slavnostní přestřižení pásky si nenechal ujít ani hejtman kraje Oldřich Bubeníček. Zdroj: kr-ustecky.cz
Děčín

Děčín - Střední škola zahradnická a zemědělská A. E. Komerse v Děčíně - Libverdě na konci loňského roku zrekonstruovala sociální zařízení v celém areálu školy. Na prohlídku investice pozval hejtmana Ústeckého kraje ředitel Libor Kunte s tím, že chtěl především poděkovat kraji za finanční podporu při této rekonstrukci.

„Jsem moc rád, že zde na škole máte moc hezky opravené sociální zařízení. Ač se to nezdá, i tyto prostory dotváří pro člověka příjemnou atmosféru na škole. Chtěl bych také říct všem žákům, aby si vážili toho, na jaké škole získají vzdělání a aby jej pak dokázali v praxi využít,“ přednesl k žákům řeč hejtman Ústeckého kraje Oldřich Bubeníček.

0901skola2

Zdroj: kr-ustecky.cz

Prohlídky školy a sociálního zázemí se zúčastnila za Ústecký kraj také Radmila Krastenicsová, předsedkyně výboru pro výchovu, vzdělání a zaměstnanost, Petr Šmíd, náměstek hejtmana pro školství, mládež a sport a Dagmar Waicová, vedoucí odboru školství, mládeže a tělovýchovy.

0901skola3

Zdroj: kr-ustecky.cz

Za dva roky oslaví instituce až neuvěřitelných 170 let od založení. Podle ředitele Libora Kunteho by se škola měla dočkat do té doby ještě vymalování všech chodeb. Co už je naopak hotové, jsou nově zrekonstruované stáje (rok 2015).

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru