Hasiči hledali zraněného psa v ulicích města Krásná Lípa
Foto, zdroj: JSDH Krásná Lípa
Děčín

Krásná Lípa -  Hasiči z Krásné Lípy a Liberce (JSDH Krásná Lípa, HZSP SŽDC Liberec) vyjeli v neděli ráno do Varnsdorské ulice, kde se mělo nacházet zraněné zvíře. Jednalo se o psa, který byl sražený v kolejišti, někde v blízkosti viaduktu. Po příjezdu na místo se hasiči rozdělili na dvě skupiny a začali pátrat. Jedna skupina šla od Jugoslávské ulice a druhá od ulice Na Náspu. Pátrači měli málo času, protože dostali zprávu od operačního důstojníka, že v 8:06 bude místem projíždět osobní vlak.

Zatím bylo hasičské pátrání neúspěšné. Cca 5 minut před průjezdem vlaku zahlédla pátrací skupina volně pobíhajícího psa v ulici Nerudova. Hasiči se tedy přesunuli na místo posledního výskytu, kde se k nim připojil i majitel psa a pokračovalo pátrání v uličkách Krásné Lípy. Nakonec se pejsek nacházel v jedné zahradě, kam se dostal dírou v plotě. Majitel si pejska přivolal k sobě a došlo ke šťastnému shledání. Pejsek měl zraněnou naštěstí jen zadní packu. Majitel také hasiče informoval, že pejsek má sešroubovanou páteř již po jednom úrazu.

 

Zdroj: Hasiči krásná Lípa

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru