Dne 27.01.2018 v 07:08 hod. oznámil anonym, že ve sklepě domu v ul. Ruská v DC4 spí dva bezdomovci. Na místo byla vyslána hlídka MP, která ve sklepě kontaktovala dvojici bezdomovců ve věku dvacet šest a dvacet tři let. Hlídka je po ověření totožnosti z místa vykázala.

Dne 26.01.2018 v 23:14 hod. oznámil občan, že v DC32 v ulici Čsl. Partyzánů je zaparkované vozidlo stříbrné barvy, jehož posádka má hlasitě puštěné autorádio. Hlídka MP zjistila, že hudba byla slyšet z vozidla zn. Alfa Romeo. Ve vozidle seděl jednadvacetiletý muž z České Lípy. Dotyčný po výzvě hlídky hudbu vypnul. Přestupek hlídka vyřešila uložením pokuty.


Dne 26.01.2018 v 16:21 hod. oznámila žena z ulice Raisova v DC4, že má rozepři se svým přítelem, který jí kope do vstupních dveří. Hlídka MP na místě kontaktovala devětačtyřicetiletou ženu a o sedm let mladšího muže. Dvojice se pohádala a své spory chtěli řešit prostřednictvím MP. Hlídka záležitost vyřešila důraznou domluvou. Muž uvedl, že se na čas odstěhuje, aby se situace uklidnila.

Dne 26.01.2018 v 11:35 hod. oznámila ostraha obchodního domu v DC5, že jeden ze zaměstnanců odcizil v prodejně nějaké zboží. Hlídka MP na místě zjistila, že čtyřiačtyřicetiletá žena odcizila zboží v hodnotě 177,- Kč. Hlídka věc vyřešila uložením pokuty.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru