Děčín - Po čtyřech letech zoologická zahrada v Děčíně opět vyhlásila ZooOlympiádu, která si klade za cíl prověřit žáky II. stupně základních škol a odpovídajících ročníků gymnázia ze znalostí zoologie a zároveň je chce seznámit s právě probíhající kampaní Evropské asociace zoologických zahrad a akvárií na téma Silent forest – Ztichlý les.

Průběh soutěže:

První kolo:

31. 1. – 31. 3. 2018
písemný test, zpracování mimo zoo, možnost využití veškerých dostupných informací
do dalšího kola soutěže postupuje 20 soutěžících s nejlepším bodovým ohodnocením
Vyplněné testy zasílejte buď elektronicky na e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo poštou na adresu: Zoo Děčín – Pastýřská stěna, p. o., Žižkova 1286/15, 405 02 Děčín 4. Na obálku nebo do předmětu e-mailu uveďte nápis: ZooOlympiáda. Poslední den podání obálky na poštu je 31. 3. 2018!
o případném postupu do dalšího kola se dozvíte nejpozději do 6. 4. 2018
test ke stažení ZDE: ve formátu MS Word nebo ve formátu PDF

Druhé kolo:

6. – 30. 4. 2018
soutěžící vytvoří práci - obdobu článku do věděcko-populárního magazínu, na téma ptáci, pěvci a kampaně EAZA Silent Forest – Ztichlý les, zpracování mimo zoo
do dalšího kola postupuje 10 autorů nejlepších prací
soutěžní práce zasílejte buď elektronicky na e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo poštou na adresu: Zoo Děčín – Pastýřská stěna, p. o., Žižkova 1286/15, 405 02 Děčín 4. Na obálku nebo do předmětu e-mailu uveďte nápis: ZooOlympiáda. Poslední den podání obálky na poštu je 30. 4. 2018!
o případném postupu do dalšího kola se dozvíte nejpozději do 18. 5. 2018

Třetí kolo:

29. 5. 2018 od 9 hodin v Zoo Děčín (učebna ZooŠkoly)
písemné, poznávání přírodnin a zvuků

 

Celkové vyhodnocení ZooOlympiády:

29. 5. 2018 v Zoo Děčín
3 nejlepší řešitelé získají diplom a ceny od sponzorů

 

Sponzoři soutěže:

Zoologická zahrada Děčín
Mikov s. r. o.
Valdemar Grešík - Natura s.r.o.
INO

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru