Pozor! V těchto lesích prodlužuje Rumburk zákaz vstupu kvůli vysokému nebezpečí
Ilustrační foto
Děčín

Rumburk – Rada města Rumburku schválila dočasné vyloučení vstupu do lesa, a to kvůli vysokému ohrožení života, zdraví a bezpečnosti osob pádem stromů nebo jejich částí. Další škody v lesích má na svědomí vichřice Friederike ze dne 18. ledna.

První zákaz vstupu se týká Lesů České republiky na území Lesní správy Rumburku ve správním obvodu obce s rozšířenou působností. Jsou to obce a města: Dolní Poustevna, Doubice, Jiříkov, Krásná Lípa, Lipová, Lobendava, Mikulášovice, Staré Křečany, Šluknov, Velký Šenov, Vilémov. Zákaz vstupu do lesa platí od 1. 2. do 30. 4. 2018.

Druhý zákaz vstupů do lesa platí na území Národního parku České Švýcarsko ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Města Rumburk, což se týká Doubice, Krásné Lípy a obce Staré Křečany.

Dočasné vyloučení vstupu do lesa platí od 1. 2. do 28. 2. 2018 včetně turisticky značených cest, a dále od 1. 3. do 31. 3. 2018 mimo turisticky značené cesty.

Třetí zákaz vstupů platí pro lesy ve vlastnictví obcí Lobendava, Vilémov, Velký Šenov, Dolní Poustevna, Šluknov a Rumburk. Platí pro období od 1. 2. do 31. 3. 2018.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru