Sněžník: Autobus skončil ve škarpě. Uvnitř vozu byl uvězněn jeho řidič
Foto: Tomáš Straka
Děčín

Jílové, Sněžník - Sněžení a namrzlá silnice komplikovala v neděli ráno dopravu na Sněžníku. Mimo vozovku skončilo několik osobních vozidel a také autobus linkové dopravy ve kterém byl dokonce uvězněn jeho řidič. Na místo vyjeli dobrovolní hasiči z Jílového-Modré. Při vytahování autobusu výrazně pomohl zaměstnanec Místního hospodářství Jílové. Hasiči několik desítek minut připravovali vše potřebné k vytažení zapadlého vozu a během toho vytáhli i několik osobních vozů z ledové pasti.

Při karambolu naštěstí nedošlo k žádnému zranění osob a k větším škodám na voze. Během vyprošťování byla silnice Sněžník-Maxičky zcela uzavřena.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru