Zápis do prvních ročníků základních škol se v Děčíně koná 13. dubna
Ilustrační foto
Děčín

Děčín - Zápis do prvních ročníků základních škol pro školní rok 2018/2019 se v Děčíně se koná v pátek 13. dubna v době od 8 do 17 hodin. Zapsány mohou být děti, které do 31. srpna 2018 dovrší šestého roku věku.

Dítě bude zapsáno v základní škole se sídlem ve školském obvodu, v němž má dítě místo trvalého pobytu, pokud zákonný zástupce nezvolí jinou než spádovou školu. Zákonní zástupci, kteří přijdou s dětmi k zápisu, s sebou přinesou: občanský průkaz (pro doložení místa trvalého bydliště), v případě cizinců cestovní pas a povolení k pobytu, rodný list dítěte.

Pokud se zákonný zástupce nemůže z vážných důvodů dostavit ve stanoveném termínu, je povinen přihlásit dítě k zápisu k povinné školní docházce do 30. dubna 2018.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru