Policisté pátrají po této ženě: Mohla by pomoci při objasnění případu
Foto: Policie ČR
Děčín

Děčín - Policisté párají po důležité svědkyni, která by svou výpovědí mohla napomoci k objasnění prověřovaného případu. Žena byla naposledy spatřena v úterý 6. února v děčínském obchodním domě Korál v Plzeňské ulici, kde v době od 09.45 hod. do 10.00 hod. nakupovala v prodejně Billa.

Zhruba kolem 10.00 hod. na nákupním vozíku nalezla volně zavěšenou dámskou kabelku, kterou následně odnesla k pokladně, kde jí předala pokladní.

2903pcr1

Foto: Policie ČR

"Jakékoliv informace k totožnosti nebo výskytu ženy na fotografiích je možné osobně sdělit na Obvodní oddělení policie v Děčíně - Podmoklech, ul. Tržní 7, nebo na linku 158. Za případnou pomoc děkujeme," uvedla policejní mluvčí Petra Trypesová.

2903pcr2

Foto: Policie ČR

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru