Martiněves: I v sobotu hasiči z Jílového zasahovali u přehrady, kde likvidovali páteční následky nehody
Foto: Tomáš Straka
Děčín

Jílové, Martiněves - I v sobotu hasiči zasahovali u přehrady v Martiněvsi u Děčína, kde v pátek došlo k dopravní nehodě osobního vozu. Při pátečním karambolu řidič osobního vozu jedoucí z Děčína směrem do Jílového narazil do betonového sloupu a následně skončil ve vodě. K nehodě okamžitě vyjeli hasiči z Děčína a Jílového, strážníci MP Jílové, policisté, zástupci životního prostředí, zaměstnanci MÚ Jílové (Místní hospodářství) a také energetici.

Řidič utrpěl lehčí zranění a byl sanitkou převezen do nemocnice v Děčíně. Páteční nehodu potvrdil Prokop Voleník, mluvčí krajské záchranky.

 

První informace a foto z nehody:

http://www.edecinsko.cz/zpravy/decin/29337-aktualne-obrazem-ridic-prerazil-betonovy-sloup-a-sjel-do-vody

 

Krátce po nehodě hasiči do vody položili norné stěny, které následně v sobotu odstranili. Vodu také monitorovali zástupci životního prostředí. Podle neoficiálních informací měl řidič před nárazem zdravotní komplikace. Nehoda je v šetření PČR.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru