Pronásledovaný muž skočil z mostu a vážně se zranil. Na místo přiletěl vrtulník
Pacient byl přeložen u nemocnice. Foto: Tomáš Straka
Děčín

Děčín - U muže po pádu z mostu zasahovali ve středu v podvečer záchranáři a policisté v ulici Čsl. mládeže, nedaleko muzea. Podle policejní mluvčí Poláčkové muž utíkal přes železniční trať před ostrahou z jednoho obchodů a pravděpodobně neodhadl výšku a skočil z mostu před intrem na chodník. ke zraněnému okamžitě přijeli záchranáři a také na parkovišti, na Teplické ulici přistál vrtulník z Ústí nad Labem. Ten z místa přistání nakonec odletěl prázdný a to směrem k děčínské nemocnici.

,,Mohu potvrdit, že záchranáři zasahovali u muže po pádu z mostu, který byl letecky transportován do nemocnice v Ústí nad Labem. Zraněný muž utrpěl středně těžká zranění," uvedl ke středeční události Prokop Voleník, mluvčí krajských záchranářů, s tím, že muž byl nejdřívě přepraven sanitním vozem k nemocnici a následně letecky transportován do Ústí nad Labem a to z důvodu zhoršení zdravotního stavu během přepravy do nemocnice v Děčíně.

Případ je nyní v šetření.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru