Přinášíme program městských slavností, letos se můžete těšit na MIG 21, Tomáše Kluse nebo Wohnout
Zdroj: www.mmdecin.cz
Děčín

Děčín - Slavnosti odstartují jako vždy ohňostrojem, který tradičně vypukne první den slavností v pátek 11. května a letos se ponese v duchu 30. let a velkolepého filmového muzikálu The Great Gatsby.

Před ohňostrojem i po něm si můžete poslechnout známé interprety v rámci hudebního festivalu Labefest. Ten bude pokračovat i druhý den slavností a vystoupí na něm mimo dalších velkých jmen například Tomáš Klus, MIG 21, Wohnout a další.

Jednou z letošních novinek bude v sobotu 19. května Den v růžovém, který bude pořádat Vinotéka Děčín v Křížové ulici. Připravena bude ochutnávka vín od vinařů z celé republiky a další pochutiny, to vše doplnění bohatý program.

Děti a rodiče si během celého května určitě užijí nejen Historický trh na zámku nebo Běláskové klání v podzámčí a Závod kočárků u Společenského domu Střelnice, ale také festival Mladé Labe pořádaný Domem dětí a mládeže Děčín. Děti zde představí volnočasové aktivity, které DDM nabízí, a bude zde připraveno mnoho zábavných soutěží a her.

Na milovníky sportu a výzev první víkend městských slavností čeká tradiční závod, kde překonáte svoje hranice, a to Adrenalin Challenge. V neděli si závod vyzkouší i děti formou Adrenalin Challenge race and kids.

O zábavu a zážitky nebude nouze, nepřijdete totiž ani o další oblíbené akce, jako jsou Sochaři Děčínu 18, Labský streetballový pohár, Jízda na pohodu, Děčínská kotva, Den nejen pro seniory, Festival pouličního divadla v Křížové ulici a další. Podrobné informace naleznete na www.slavnostidecin.cz.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru