V krásnolipském rybníku byl nalezen muž bez známek života. Příčinu úmrtí vyšetřuje policie
Ilustrační foto
Děčín

Krásná Lípa - V neděli sedmadvacátého května vyjížděli krásnolipští policisté k místnímu rybníku, v jehož blízkosti byly dvojicí nezletilých dětí nalezeny osobní věci s doklady. V době nálezu věcí se v jejich blízkosti nikdo nenacházel.

Policisté společně s jednotkami dobrovolných hasičů místo události prohledali a posléze si na místo vyžádali policejního potápěče. V nadcházejících hodinách byl v rybníku bohužel nalezen šestapadesátiletý muž, který již nejevil známky života.

"Policisté nařídili soudní pitvu, která by mohla objasnit bližší okolnosti úmrtí. Podle dostupných informací z místa události zatím nic nenasvědčuje tomu, že by se jednalo o cizí zavinění. Policisté případ prověřují s ohledem na přečin ublížení na zdraví," uvedla policejní mluvčí Petra Trypesová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru