Aktuálně: Přivalový déšť zasáhl i Děčín. Hasiči zasahují i v Jílovém
zásah hasičů v Jílovém u domova pro seniory. Foto: Tomáš Straka
Děčín

Děčín, Jílové - Přivalový déšť zasáhl Děčín a okolí po druhé hodině odpolední. Hasiči vyjeli k několika zatopeným sklepům a silnicím. Zatopena byla například silnice v Křešicích. V Jílovém dobrovolní hasiči vyjeli k zatopené ulici u školky a také u domova pro seniory. Jílovští dobráci dále zasahovali u zatopeného sklepa a bytu ve Spojové ulici. Přímo na velitele se během zásahu ještě obrátilo několik občanů, které v pátek potrápil prudký a rychlý déšť.

Ve městě také situaci monitorovali strážníci městské policie a s odklízením/čerpáním vody pomáhali pracovníci místního hospodářství města Jílové. Část sousedního Bynova byla nějakou dobu bez dodávky elektřiny. K výpadku mělo dojít po zahoření místní trafostanice, kde zasahovali hasiči z Děčína. Další výjezd hasičů byl na spadlý strom, na silnici 25857 u Hřenska na Děčínsku.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru